Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreëren

Zeewolde Liberaal officieel politieke partij

Zeewolde Liberaal is vandaag officieel opgericht. In mei van dit jaar vertrok Zeewolder gemeenteraadslid en VVD vice-fractievoorzitter Cees Steijger uit de VVD, om het raadswerk als eenmansfractie onder de naam Zeewolde Liberaal voort te zetten. Zeewolde Liberaal zal als onafhankelijke lokale partij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.

Zeewolde Liberaal is een politieke vereniging die het liberalisme in de lokale politiek wil bevorderen."Wij zijn er voor de Zeewoldenaren die iets van hun leven in Zeewolde willen maken, vooruitgang willen en geen stilstand meer dulden", zegt Zeewolde Liberaal oprichter Cees Steijger:"Wij zijn er voor de Zeewoldenaren die veranderingen willen en die zélf in beweging willen komen." Volgens Steijger is het liberale licht in Zeewolde de laatste jaren langzaam uitgegaan: “Wij laten met Zeewolde Liberaal een onafhankelijke liberale wind in Zeewolde waaien."

Met een stevige ploeg ervaren politici die voor en achter de schermen de schouders onder Zeewolde Liberaal zetten, gaat de jongste politieke partij van Zeewolde zich richten op de belangen van Zeewolde, haar inwoners en haar ondernemers. "Wij zijn geen verlengstuk van een landelijke partij en daarom bij uitstek geschikt om actief naar de burgers te luisteren en de daad bij het woord te stellen. Daarbij zorgen wij voor een frisse opgewekte aanpak in de gemeente politiek om de drempel tussen burger en politiek te verlagen. Jarenlang is er aan de politieke handrem getrokken in Zeewolde. Wij willen juist gas geven. Jarenlang is de gemeentelijke politiek door één enkele partij gedomineerd. Wij willen dat doorbreken. Wij bieden inspirerende, positieve en ambitieuze mensen graag de ruimte om samen met ons te gaan werken aan de toekomst van Zeewolde."


Meer info op www.zeewoldeliberaal.nl
 

Terug naar overzicht

Delen: