Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te wonen

Vacatures in de regio Zeewolde


 • Gepost op 17-05-2018
  Wij zijn per direct opzoek naar een schoonmaker voor een bedrijf in Almere, voor 2 uur per week! Ben jij opzoek naar een flexibele (bij)baan of extra uren naast jou huidige baan in Almere, waar je redelijk flexibel je werktijden kunt bepalen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-05-2018
  Ben jij een Secretaresse met medische kennis/ervaring? Voor UWV in Almere zoeken wij een Medisch secretaresse voor 38 uur per week. De functie start 4 juni en is nu uitgezet tot het einde van het jaar. Het salaris ligt tussen de €10,31 en €16,52 bruto per uur (afhankelijk van het ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-05-2018
  Ben jij een ervaren logistiek medewerker, die zowel een grotere heftruck, een bovenloopkraan als een tractor kan besturen en technisch inzicht heeft? Dan zoeken wij jou als Gereedschapsvoorbereider bij Voestalpine te Bunschoten. Je gaat werken in een productiehal met grote persen en robots, die o.a. deuren, daken en motorkappen voor ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-05-2018
  Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg. Wij brengen topzorg dichtbij, in een samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-05-2018
  Bij Certification Company is daadwerkelijk elke dag anders. Onze experts, ingenieurs en adviseurs zijn iedere dag met een ander product en klant bezig in de meest uiteenlopende branches in alle landen van de wereld. De mensen van Certification Company worden gekenmerkt door hun passie en betrokkenheid voor productveiligheid. Certification Company ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-05-2018
  Een passie voor auto’s, werken met je handen en graag onderweg? Dan zoek ik jou! Voor Pon Logistics ben ik op zoek naar monteurs op locatie. Dit zal een project zijn tot het einde van het jaar! Wat bieden wij jou: - Leuke en uitdagende baan; - Salaris tussen de: ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-05-2018
  VACATURE MACHINE OPERATOR AUTOMOTIVE Wil jij graag meewerken aan een productielijn met robots en grote persen waarmee auto onderdelen gemaakt worden? voestalpine Automotive Componentsis op zoek naar machine operators die onder andere zoveel mogelijk spatborden van de mercedes AMG produceren. BEDRIJFSINFORMATIE Voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V. is een bedrijf waar ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-05-2018
  Voor McCain in Lelystad zijn wij op zoek naar Hef- en Reachtruckchauffeurs McCain is één van de grootste producenten van aardappel- en snackproducten ter wereld. Bij McCain worden vele soorten diepgevroren levensmiddelen geproduceerd voor bekende namen. De fabriek in Lelystad produceert voornamelijk diepvriesfriet. Deze friet kun je terugvinden bij diverse ... Verder lezen »