Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te wonen

Vacatures in de regio Zeewolde


 • Gepost op 04-12-2019
  Wow! Over twee weken al jouw eerste salaris ontvangen? Dit zou jou zomaar eens kunnen overkomen. Bij deze baan als medewerker klantenservice heb je flexibele werktijden en bepaal jij zelf wanneer jij aan het werk gaat! In de avonden of het weekend aan de slag? Geen probleem! Qua sfeer zit ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-12-2019
  Op zoek naar parttime of fulltime mogelijkheden? Ga dan aan de slag als medewerker klantenservice voor een grote vervoersmaatschappij bij Custom Connect in Emmeloord! Wat ga je doen? Als klantenservice medewerker Arriva ga jij op een persoonlijke en professionele manier klanten adviseren over alle aangeboden producten en diensten. Informatie verstrekken ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-12-2019
  Op dagelijkse basis helpen met de financiële keuzes van klanten, klinkt dat interessant? In een bankfiliaal van ABN AMRO gebeurt er niks anders. Zie jij jezelf al financiële producten van de ABN AMRO verkopen? Wanneer jij werkt voor ABN AMRO in regio Lelystad krijg je een gedegen opleiding en haal ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-12-2019
  Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als financieel administratief medewerker in een klein team bij een internationaal bedrijf? Lees dan snel verder Wat ga je doen? Voor een internationale organisatie in Lelystad die in de auto branche werkt, zij wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. Als ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-12-2019
  Dienstverlening bestaat uit goede communicatie?! Weet jij dat als geen ander? Ga dan aan de slag als Medewerker Klantenservice bij Gemeente Almere! Wat ga je doen? Je gaat werken op de afdeling communicatie en dienstverlening van de gemeente Almere. Je werkzaamheden bestaan uit het telefonisch beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-12-2019
  Opleiding met baangarantie tot vrachtwagenchauffeur Altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden maar geen CE rijbewijs? Niet de mogelijkheid om dit zelf volledig te bekostigen? Geen probleem! Bij Randstad Transport bieden wij je de kans deze opleiding te volgen met als garantie dat je daarna bij een van onze opdrachtgevers aan de ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-12-2019
  Geen netwerkverbinding thuis?. O nee, wat nu?! Gelukkig kom jij dan als monteur van Ziggo langs om te helpen. Yes, na een lange dag werken heerlijk op de bank ploffen om mijn favoriete programma’s te kijken. Dank je wel monteur van Ziggo! Wil jij ook klanten blij maken? Word Ziggo ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-12-2019
  Ben jij opzoek naar een fulltime baan in ploegen? Wil jij voor langere tijd aan het werk en kans maken op een vast contract? Kom dan werken als magazijnmedewerker bij Inditex in Lelystad! Wat bieden wij jou? Een fulltime baan in 3 ploegen (ploegendiensten: 07.30-16.00/15.00-23.30/23.00-07.30) Een afwisselende, schone en ... Verder lezen »