Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te wonen

Vacatures in de regio Zeewolde


 • Gepost op 12-08-2019
  Zoek je een nieuwe baan waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen op het gebied van ERP systemen, advisering, analyse en klantcontact? Dan hebben wij de uitdaging voor je! Als Servicedesk Agent werk je nauw samen met innovatieve retailers als Sacha, Jeans Centre en Sissy-Boy en zorg je ervoor dat zij ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-08-2019
  Wat ga je doen Samen met collega’s zorg je als Verkoopmedewerker er iedere dag voor dat onze klanten met een goed en vertrouwd gevoel de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan willen we je graag bij de Trekpleisterfamilie! Zodat jij met jouw inzet jouw winkel tot een succes maakt. ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-08-2019
  Wat ga je doen Jij zorgt ervoor dat jouw winkel er perfect uit ziet en helpt klanten met het gemakkelijk vinden van onze aanbiedingen. Samen met je collega’s zorg jij er bovendien voor dat onze klanten tevreden de winkel uit lopen. Want zij weten dat ze bij Trekpleister terecht kunnen ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-08-2019
  Wij zijn op zoek naar een jong en enthousiaste partime/fulltime stagaire. Die ons komt versterken om ons magazijnen en voorraad processen te verbeteren . Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact met ons op ! Verder lezen »
 • Gepost op 07-08-2019
  Wat ga je doen Dankzij jou loopt de Trekpleisterwinkel op rolletjes! Als Eerste Verkoopmedewerker run je samen met je Filiaalmanager de winkel. Je vervangt hem of haar bij diens afwezigheid en je stuurt dan ook het team aan. Net als de Filiaalmanager stimuleer jij je collega’s om elke dag het ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-08-2019
  Maak jij dit jaar deel uit van de Fright Nights Crew? Oktober staat weer voor de deur… en dat betekent de fameuze Halloween Fright Nights bij Walibi Holland ook! Heb jij affiniteit met Halloween, gastenbeleving én hospitality? Dan hebben wij de vacature voor jou! Wat ga je doen? Werkzaamheden bij ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-08-2019
  Vraag jij je altijd al af hoe de overheerlijke maaltijden in het vliegtuig worden gemaakt? Dit is jouw kans! Als productiemedewerker bij Marfo ga jij de koks helpen met het bereiden van de maaltijden. Je kunt hier fulltime aan de slag en er is een mogelijkheid om hier voor langere ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-08-2019
  Wil jij een lekker salaris van € 12,32,- bruto per uur verdienen en ben je vanaf eind augustus beschikbaar? Ga dan aan de slag bij Giant in Lelystad als productiemedewerker! Wat ga je doen als productiemedewerker? Je komt binnen in de gezellige kantine, pakt een kopje koffie en fruit (gratis) ... Verder lezen »