Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 03-07-2020
  Pier Prins uit Middelstum voert bij de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Eemsdelta de kandidatenlijst van het CDA aan. De huidige CDA-wethouder in Loppersum werd donderdag in de algemene ledenvergadering van het CDA unaniem gekozen. Pier Prins heeft een agrarische achtergrond en was ook jaren voorzitter van de vakgroep melkveehouderij ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Voorzitter, voor het CDA Valkenswaard komt dit onderwerp, het masterplan centrum, zeker gezien de coronacrisis en de gevolgen daarvan als geroepen. We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk zijn we als gemeenteraad aan zet als het gaat over investeringen in het hart van Valkenswaard. Investeren in het hart ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Verhoging starterslening in Peel en Maas! Op dinsdag 23 Juni 2020 heeft de gemeenteraad met een grote meerderheid een amendement met betrekking tot een verhoging van de starterslening in Peel en Maas aangenomen. Het amendement is op initiatief van het CDA uitgewerkt en mede ingediend door bijna alle andere fracties. Een ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 26-05-2020
  Staatsbosbeheer biedt al jaren zeven terreinen aan voor een duurzame ontwikkeling voor publieks- en maatschappelijke activiteiten. Waarom? Dit geeft inkomsten om het overige bos te onderhouden. Deze terreinen hebben geen bos bestemming. De relatie tussen zonneparken en natuur roept begrijpelijkerwijs veel vragen op. Er is bij het Zonnewoud nadrukkelijk gekozen voor ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-03-2020
  “U moet nu klagen”. “Maar er valt niets te klagen”. “U moet nu klagen anders vervallen al uw rechten om in de toekomst te klagen.” Deze absurde dialoog vat de kern samen van het probleem waarmee mensen worden geconfronteerd die in de toekomst last krijgen van Lelystad Airport. Leefbaar Zeewolde ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2020
  Wat is er tegenwoordig aan de hand met het weer? Neem de afgelopen zomers. In 2018 de warmste ooit gemeten, en ook nog eens kurk- en kurkdroog. En in 2019 voor het eerst in de Nederlandse meetgeschiedenis temperaturen boven de 40 graden. En hebben we ook net een van de warmste ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig