Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 17-03-2018
  CDA lijst een goede afspiegeling van de inwoners van Zeewolde De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. is in volle gang. De lijst van kandidaten van de CDA toont in vergelijking net de overige partijen een goede afspiegeling te zijn van de inwoners van Zeewolde qua leeftijd.  De thema's zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 13-01-2021
  In dit nieuwsbericht willen wij graag toelichten wat er speelt rondom de komst van een hyperscale datacenter. Wij willen u laten weten hoe de ChristenUnie-fractie hierin staat. En we zijn ook benieuwd wat u vindt van de komst van een datacenter naar Zeewolde!Het is bekend dat het over een groot ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-08-2020
  De fractie van Zeewolde Liberaal heeft een rapport opgesteld waarin zij beweert dat er sprake zou kunnen zijn van belangenverstrengeling bij de besluitvorming rond het zonnepark aan de Groenewoudseweg. Zij uit formeel bedenkingen tegen o.a. de gemeente, het college en Staatsbosbeheer. Ook de rol van ChristenUnie-raadslid Erik van de Beld ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-05-2020
  Staatsbosbeheer biedt al jaren zeven terreinen aan voor een duurzame ontwikkeling voor publieks- en maatschappelijke activiteiten. Waarom? Dit geeft inkomsten om het overige bos te onderhouden. Deze terreinen hebben geen bos bestemming. De relatie tussen zonneparken en natuur roept begrijpelijkerwijs veel vragen op. Er is bij het Zonnewoud nadrukkelijk gekozen voor ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig