Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 17-03-2018
  CDA lijst een goede afspiegeling van de inwoners van Zeewolde De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. is in volle gang. De lijst van kandidaten van de CDA toont in vergelijking net de overige partijen een goede afspiegeling te zijn van de inwoners van Zeewolde qua leeftijd.  De thema's zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 27-06-2019
  Inleiding Voorzitter, tijdens de voorbereiding van de Algemene Beschouwingen vroegen wij ons af hoe goed het in ons dorp gaat. Gaat het goed met onze jeugd? Is binnen Zeewolde de kloof tussen rijk en arm niet groter geworden? Trouwens uit onderzoek van het SCP blijkt dat Nederlanders dit als grootste maatschappelijke ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-06-2019
  Het bestuur van ChristenUnie Zeewolde nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdagavond 11 juni 2019. Omdat we ook het politieke seizoen afsluiten en elkaar informeel willen ontmoeten, houden we de ALV op een bijzondere locatie: het eiland De Zegge in het Wolderwijd. Daar varen we met zeilboten naartoe. Het ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-03-2019
  Op 20 maart gaan de stembureaus weer open. Je kunt je stem uitbrengen voor de Provinciale Staten van Flevoland, waar Zeewolde bij hoort. Hieronder lees je wat de ChristenUnie belangrijk vindt, wat er in de afgelopen periode al bereikt is en waar we de komende vier jaar voor gaan. Wat vindt ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig