Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 25-03-2022
  Het CDA Zeewolde bedankt haar kiezers voor het gestelde vertrouwen en feliciteert de winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen. Wij kijken terug op de afgelopen 4 jaar en zijn tevreden met een aantal, met name door CDA invloeden bereikte resultaten. We noemen  er slechts 4 : De uitbreiding van het scoutingterrein met een avonturenhuis ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-03-2022
  Als het aan Carla van Dongen ligt dan komen er meer welzijnsvoorzieningen in de wijken. Zij denkt aan kleine, laagdrempelige buurthuizen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar allerlei (vrijwilligers)activiteiten kunnen plaatsvinden. Carla, de nummer twee op de kandidatenlijst, is wijkverpleegkundige en weet dus waar ze over spreekt. Ze maakt ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-03-2022
  “Willen we onze jongeren en starters op de woningmarkt in Zeewolde houden, dan zullen we meer moet bouwen. Meer woningen die financieel bereikbaar zijn voor deze doelgroep.” Dat zegt Bouwe van der Weide, de nummer 2 op de kan-didatenlijst van het CDA. Bouwe schuwt daarbij creatieve oplossingen zoals erf-pacht en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 04-03-2023
  Je kon niet om team CU heen in Lelystad vandaag! Vanuit ChristenUnie Zeewolde waren Anne Marie van Raalten en Thijs van Daalen vertegenwoordigd. De zes lokale ChristenUnie-afdelingen van provincie Flevoland en onze Waterschappen hebben hun idee of dilemma -letterlijk- in de spotlight gezet en overhandigd aan Mirjam Bikker (fractievoorzitter ChristenUnie Tweede ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-02-2023
  Afgelopen maandag mocht ik, Femke (raaslid ChristenUnie), samen met Tom (Leefbaar Zeewolde) een gastles Gemeentepolitiek verzorgen aan de twee groepen 7 van de Toermalijn. Heel leuk om met 'de jeugd van tegenwoordig' in gesprek te gaan over wat gemeentepolitiek is, en vooral ook met elkaar te debatteren over wat de ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-02-2023
  Een afvaardiging van Leefbaar Zeewolde en ChristenUnie Zeewolde is vandaag naar politiek Den Haag gegaan om aandacht te vragen voor ontwikkelingen in Zeewolde rond een mogelijk te bouwen megakazerne. Wat we vooral belangrijk vinden is dat we inwoners en direct betrokkenen meenemen in deze ontwikkeling. Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig