Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 17-03-2018
  CDA lijst een goede afspiegeling van de inwoners van Zeewolde De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. is in volle gang. De lijst van kandidaten van de CDA toont in vergelijking net de overige partijen een goede afspiegeling te zijn van de inwoners van Zeewolde qua leeftijd.  De thema's zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 25-05-2018
  De fractie van ChristenUnie Zeewolde heeft unaniem besloten Ewout Suithoff voor te dragen als kandidaat wethouder. Hij kan tevens rekenen op het vertrouwen van de andere coalitiepartijen. Ewout woont met zijn gezin sinds 2000 in Zeewolde, is lid van de Evangelische Gemeente, heeft een commerciële achtergrond en is al jaren maatschappelijk ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-01-2018
  De ChristenUnie gaat de verkiezingen in met dertig mannen en vrouwen in alle leeftijden en met diverse achtergronden. Zij gaan er samen voor om in Zeewolde ‘geloof een stem te geven’. Bekenden op de lijst zijn natuurlijk lijsttrekker Ernst Bron, Harry Hübbers en Betsy Adema. De afgelopen jaren hebben echter diverse mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-01-2018
  De leden van de ChristenUnie Zeewolde hebben gisteren besloten dat Ernst Bron de kandidatenlijst aanvoert voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Ernst Bron is 50 jaar, getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij is al raadslid vanaf maart 2006. Een van de speerpunten voor de komende verkiezingsperiode is om ervoor te ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad
 • Gepost op 03-05-2018
  Dit jaar opnieuw veel nominaties door de inwoners van Zeewolde voor de jaarlijkse wisselprijs “1 mei trofee”. Het laat zien hoezeer de vele vrijwilligers in Zeewolde op allerlei terreinen maatschappelijk actief zijn. Uit de wijze waarop de nominaties onderbouwd waren blijkt hoe het werk van de vele vrijwilligers gewaardeerd wordt. ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-04-2018
  Graag nodigen wij u uit voor de uitreiking van de 1 mei trofee en aansluitend een Lezing. Op dinsdag 1 mei 2018 om 19.30 uur in The Lux Dit keer hebben zich zo’n 15 organisaties/vrijwilligers aangemeld voor onze 1 mei Trofee. Een mooi resultaat. Aansluitend vindt de 1 mei lezing plaats. ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-03-2018
  Bedankt voor uw stem aan de PvdA/GroenLinks Zeewolde. Wij zijn blij met dit resultaat, over de meeste stembureau’s konden wij een plus bijschrijven en na de definitieve uitslag konden wij uiteindelijk zeggen: de fractie heeft zich verdubbeld in het aantal raadsleden! Het stof van de verkiezingsuitslag is inmiddels wat neergedwarreld. ... Verder lezen »

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig