Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
  • Gepost op 04-12-2021
    Zeewolde is een gemeente met veel kwaliteit en kansen. Een gemeente waarin dorp en platteland elkaar versterken. De rust en nuchterheid van de polder als evenwicht voor de bebouwde omgeving met al zijn bedrijven, winkels en horeca. Het erfgoed als groene culturele aanvulling op de nieuwe bebouwing in het dorp en bedrijfsterreinen. ... Verder lezen »
  • Gepost op 07-02-2021
    Onhandig en onvoldoende rolvast zijn de kwalificaties de CDA fractie koppelt aan de de rol van een raadslid bij de procedure voor (ver)gunning van het zonnewoud tijdens de bespreking donderdagavond bij de fysieke(!) raadsvergadering. Hieronder het betoog van Bouwe van der Weide: Het is begin 2019 geweest dat we als raad spraken over “Grondgebonden zonnepanelen". ... Verder lezen »
  • Gepost op 07-02-2021
    Maatschappelijke betrokkenheid en ruimte voor ideeën van inwoners van Zeewolde passen bjj het CDA en we steunen en zien in dit initiatief dan ook een kans.  Zie voor de spelregels de gemeetnlijk informatie site. https://www.zeewolde.nl/motiemarkt. Geeft uw ideeën een opvolging! Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig