Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 17-03-2018
  CDA lijst een goede afspiegeling van de inwoners van Zeewolde De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. is in volle gang. De lijst van kandidaten van de CDA toont in vergelijking net de overige partijen een goede afspiegeling te zijn van de inwoners van Zeewolde qua leeftijd.  De thema's zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 24-01-2019
  Vanavond tijdens de raadsvergadering is het Energie Uitvoeringsprogramma unaniem door de Raad aangenomen. ChristenUnie Zeewolde is hier trots op. Dit is een belangrijke stap voor de komende jaren. ChristenUnie wethouder Ewout Suithoff met duurzaamheid in zijn portefeuille zegt na dit besluit: ‘Ik ben dankbaar dat de voltallige raad samen verantwoordelijkheid ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-12-2018
  Komende vrijdag deelt de fractie van ChristenUnie Zeewolde tijdens de kerstmarkt oliebollen uit. De oliebollen worden u gegeven met de vraag of u ze wilt doorgeven. Doorgeven aan iemand bij u in de straat. Iemand die wel een bezoekje kan gebruiken, een gebaar kan ontvangen, een glimlach tegemoet kan zien. ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-11-2018
  Meneer de voorzitter, leden van de raad, In tegenstelling tot de vorige algemene beschouwingen die ik heb mogen houden wil ik deze keer beginnen met een toepasselijk Bijbelvers. Ik denk een vers dat veel mensen zullen kennen. Het luidt “wat u zaait, zal u oogsten”. Hoewel dit in de praktijk vaak ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad
 • Gepost op 29-12-2018
  December 2018 werd het tijd om een besluit te nemen over de aanpassing van de regels van drie vergelijkbare bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen Gildenveld 2012, Schepenveld/Planetenveld en Centrale Groenzone en Krachtenveld. Deze kleine bedrijventerreinen die verspreid door Zeewolde liggen, waren opgenomen in plannen, waar de gemeenteraad herziening op heeft aangevraagd. ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-12-2018
  De PvdA/GroenLinks ziet de urgentie van de klimaatproblematiek. De noodzaak is simpelweg te hoog om te wachten met een energietransitie. Het voorkeursscenario van het college? Uitstellen van de warmtetransitie, omdat wij in Zeewolde de zogenaamde wet van remmende voorsprong hebben. Dit komt doordat zowel de woningen als het energienetwerk nog ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-12-2018
  Niet iedereen binnen de gemeente heeft het altijd even ruim als het aankomt op financiën. Eén van de posten die bewoners in ernstige geldproblemen laat raken is die van de zorg. Op 1 november 2018 kwam de gemeenteraad bij elkaar, en was het voor de PvdA/GroenLinks fractie het moment om ... Verder lezen »

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig