Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 25-03-2022
  Het CDA Zeewolde bedankt haar kiezers voor het gestelde vertrouwen en feliciteert de winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen. Wij kijken terug op de afgelopen 4 jaar en zijn tevreden met een aantal, met name door CDA invloeden bereikte resultaten. We noemen  er slechts 4 : De uitbreiding van het scoutingterrein met een avonturenhuis ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-03-2022
  Als het aan Carla van Dongen ligt dan komen er meer welzijnsvoorzieningen in de wijken. Zij denkt aan kleine, laagdrempelige buurthuizen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar allerlei (vrijwilligers)activiteiten kunnen plaatsvinden. Carla, de nummer twee op de kandidatenlijst, is wijkverpleegkundige en weet dus waar ze over spreekt. Ze maakt ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-03-2022
  “Willen we onze jongeren en starters op de woningmarkt in Zeewolde houden, dan zullen we meer moet bouwen. Meer woningen die financieel bereikbaar zijn voor deze doelgroep.” Dat zegt Bouwe van der Weide, de nummer 2 op de kan-didatenlijst van het CDA. Bouwe schuwt daarbij creatieve oplossingen zoals erf-pacht en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 23-06-2022
  Vanmiddag om 16.00 uur hebben de onderhandelaars van Leefbaar Zeewolde en ChristenUnie het coalitieakkoord 2022-2026 gepresenteerd. De totstandkoming van dit coalitieakkoord is begeleid door formateur Ton Roerig. Hij kijkt tevreden terug op het in een goede sfeer verlopen proces. Een proces met een andere aanpak dan Zeewolde gewend is. Vanuit de ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-03-2022
  Afgelopen week hebben zowel ChristenUnie Zeewolde als Leefbaar Zeewolde de leden van de Eerste Kamer verzocht om in te stemmen met de motie-Koffeman (PvdD) die vandaag voorlag. Met deze motie wordt de komst van het datacenter uitgesteld. Vanmiddag heeft de Eerste Kamer deze motie aangenomen.In de motie verzoekt de Eerste ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-03-2022
  Op 17 maart hebben maar liefst 2172 mensen hun stem uitgebracht op één van de 28 kandidaten van de ChristenUnie! We zijn hier ontzettend blij mee en bedanken jou en u hartelijk voor uw stem en vertrouwen!Dit betekent dat de ChristenUnie deze periode met 4 raadsleden wordt vertegenwoordigd in de ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig