Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  CDA Zeewolde is klaar met de eindeloze hoeveelheid regels, administratie en bureaucratie. Samen met jou willen we kijken hoe we de regeldruk kunnen verminderen en politieagenten, onderwijzers, ondernemers, zorgverleners, vrijwilligers en burgers in onze gemeente meer ruimte en vertrouwen kunnen geven. Wij horen graag welke regels jij niet te geloven vindt. ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 29-03-2021
  Hoe weet je of iets smaakt? Juist, door te proeven! Daarom organiseert ChristenUnie Zeewolde in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 een Proeflokaal. Dit is een kort traject waarin je vrijblijvend kennis kan maken met de politiek in onze gemeente. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen en hoe ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-01-2021
  In dit nieuwsbericht willen wij graag toelichten wat er speelt rondom de komst van een hyperscale datacenter. Wij willen u laten weten hoe de ChristenUnie-fractie hierin staat. En we zijn ook benieuwd wat u vindt van de komst van een datacenter naar Zeewolde!Het is bekend dat het over een groot ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-08-2020
  De fractie van Zeewolde Liberaal heeft een rapport opgesteld waarin zij beweert dat er sprake zou kunnen zijn van belangenverstrengeling bij de besluitvorming rond het zonnepark aan de Groenewoudseweg. Zij uit formeel bedenkingen tegen o.a. de gemeente, het college en Staatsbosbeheer. Ook de rol van ChristenUnie-raadslid Erik van de Beld ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig