Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 17-03-2018
  CDA lijst een goede afspiegeling van de inwoners van Zeewolde De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. is in volle gang. De lijst van kandidaten van de CDA toont in vergelijking net de overige partijen een goede afspiegeling te zijn van de inwoners van Zeewolde qua leeftijd.  De thema's zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 19-12-2019
  Het raadsvoorstel van donderdag 7 november, waarin gevraagd wordt een verklaring van geen bezwaar op Zonnepark Groenewoudseweg, heeft de gemoederen in Zeewolde flink beziggehouden. Dit was te lezen in de krant en kwam terug op de sociale media. Fijn om te merken dat het dorp begaan is met de natuur! Er ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-10-2019
  De vrouwelijke raadsleden van Zeewolde organiseren op woensdag 30 oktober vanaf 19.30 uur in De Verbeelding een bijeenkomst naar aanleiding van 100 jaar vrouwenkiesrecht. We kijken terug op die 100 jaar en vragen aandacht voor de huidige positie van vrouwen in de (lokale) politiek.We zorgen voor een inspirerend en interactief ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-09-2019
  De projectgroep eenzaamheid van de ChristenUnie nodigt alle dorpsbewoners uit om mee te spelen met een pubquiz op 28 september om 20.00 uur in The Lux! Als projectgroep willen wij graag wat doen tegen eenzaamheid in het dorp, zowel onder jongeren als ouderen. We willen hierin samen met u structureel iets betekenen. ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig