Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
  • Gepost op 25-03-2022
    Het CDA Zeewolde bedankt haar kiezers voor het gestelde vertrouwen en feliciteert de winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen. Wij kijken terug op de afgelopen 4 jaar en zijn tevreden met een aantal, met name door CDA invloeden bereikte resultaten. We noemen  er slechts 4 : De uitbreiding van het scoutingterrein met een avonturenhuis ... Verder lezen »
  • Gepost op 09-03-2022
    Als het aan Carla van Dongen ligt dan komen er meer welzijnsvoorzieningen in de wijken. Zij denkt aan kleine, laagdrempelige buurthuizen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar allerlei (vrijwilligers)activiteiten kunnen plaatsvinden. Carla, de nummer twee op de kandidatenlijst, is wijkverpleegkundige en weet dus waar ze over spreekt. Ze maakt ... Verder lezen »
  • Gepost op 09-03-2022
    “Willen we onze jongeren en starters op de woningmarkt in Zeewolde houden, dan zullen we meer moet bouwen. Meer woningen die financieel bereikbaar zijn voor deze doelgroep.” Dat zegt Bouwe van der Weide, de nummer 2 op de kan-didatenlijst van het CDA. Bouwe schuwt daarbij creatieve oplossingen zoals erf-pacht en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig