Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  CDA Zeewolde is klaar met de eindeloze hoeveelheid regels, administratie en bureaucratie. Samen met jou willen we kijken hoe we de regeldruk kunnen verminderen en politieagenten, onderwijzers, ondernemers, zorgverleners, vrijwilligers en burgers in onze gemeente meer ruimte en vertrouwen kunnen geven. Wij horen graag welke regels jij niet te geloven vindt. ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 20-09-2021
  ChristenUnie Zeewolde zet zich in voor een sociale, betrokken samenleving waaraan alle Zeewoldenaren mee kunnen doen. Voor een eerlijke economie waarin de menselijke maat telt. En we willen eigentijds verduurzamen voor een beter klimaat. Wil jij jouw betrokkenheid, lef, overtuigingskracht en visie inzetten voor ons mooie dorp en zijn inwoners? Kom ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-06-2021
  Tijdens de raadsvergadering van 28 juni is de raad naar aanleiding van het Bingrapport in gesprek gegaan met wethouder Suithoff. De fractievoorzitters van de lokale partijen en wethouder Suithoff hebben hun gedachten over het hele proces kunnen uitspreken en dit positief kunnen afsluiten. De fractie is verheugd deze, voor de partij ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-06-2021
  Corona Voorzitter vandaag de laatste Algemene Beschouwingen voor de verkiezingen, en dat in een bijzondere tijd. Wie had een aantal jaren geleden kunnen bedenken dat we met mondkapjes op zouden lopen, elkaar geen hand meer kunnen geven, niet bij ouders op bezoek gaan en zelfs een avondklok zouden krijgen. Ook kregen ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig