Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreëren

Zeewolde Liberaal haalt niemand uit Den Haag

zeewoldeliberaal.jpg Zeewolde Liberaal heeft vandaag bekend gemaakt dat zij niemand uit de Tweede Kamer haalt om de eigen lokale politieke standpunten in het dorp te verdedigen. “Dat doen we zelf”, zegt lijsttrekker Cees Steijger. Hij reageert daarmee op de landelijke partijen die in Zeewolde aan de lokale verkiezingen deelnemen en die wél Haagse politici naar het dorp halen. “Nu de verkiezingen naderen kunnen de landelijke partijen die aan de lokale verkiezingen in Zeewolde deelnemen het niet alleen af en hebben ze ineens hulp nodig van Haagse politici om hun lokale strandpunten te verdedigen”, zegt Steijger.

In Zeewolde zijn drie lokale partijen
Steijger wijst erop dat er in Zeewolde drie lokale partijen zijn. Naast Zeewolde Liberaal, zijn dat Leefbaar Zeewolde en Burgerbelang. “Deze lokale partijen beschikken over capabele kandidaten die altijd gewoon zélf hun standpunten verdedigen. Dat is ook beter, want zij staan veel dichter bij de inwoners van Zeewolde dan de onbekende politici uit Den Haag die door de landelijke partijen naar Zeewolde worden gehaald.”

Niemand uit Den Haag nodig
“Wij schrijven en verdedigen onze standpunten altijd zélf”, benadrukt Steijger “daarvoor hebben we helemaal niemand uit Den Haag nodig om ze kracht bij te zetten. Bovendien richten wij ons bovenal op zaken die Zeewolde en haar inwoners raken en dáár mag iedereen ons op aanspreken. We geven dan ook altijd zélf antwoord en leggen daarover zelf verantwoording af.”

Wie kennis wil nemen van de standpunten van Zeewolde Liberaal kan terecht op de facebookpagina https://www.facebook.com/zeewoldeliberaal/ van de lokale partij, waar ook levendige discussies worden gevoerd over actuele ontwikkelingen in Zeewolde.

 

Terug naar overzicht

Delen: