Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreëren

Open huis bij de gastouder thuis

 Bij de gastouders van gastouderbureau Tante Vroesh staat de koffie op zaterdag 6 april weer klaar. Na het succes van vorig jaar is er opnieuw een open dag. Belangstellenden kunnen bij de gastouders thuis langskomen om kennis te maken.

Soms zit er een gastouder om de hoek zonder dat je het weet’, begint eigenaresse Bianca Diender. ‘Tijdens de open dag kun je kennismaken en kijken of er een klik is. Uiteindelijk maak je zelf de keuze voor een gastouder. Voorop staat dat het kind zich thuis voelt.

 

Open dag in Kampen en Dronten
In totaal doen er tien gastouders mee uit Kampen en Dronten. Bianca organiseert de open dag bewust tegelijk met de NVM Open Huizen Dag. ‘Zo zien mensen die gaan verhuizen welke opvang er in de buurt is. En kunnen ze gelijk een kijkje nemen.’

 

Vragen over gastouderopvang
Ook het kantoor van gastouderbureau Tante Vroesh aan de Kerkstraat 4 in Kampen is geopend. Ouders kunnen daar terecht met al hun vragen, over kinderopvangtoeslag of de geldende regels bijvoorbeeld. Bianca: ‘Tijdens de open dag krijgen de gastouders de kans om te laten zien dat zij professioneel te werk gaan. Ze zijn gediplomeerd, voldoen aan de lange lijst van eisen en zijn vaak op enthousiaste wijze bezig met de ontwikkeling van de kinderen.’

 

Wie, wat, waar?
De open dag wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur. Wie een gastouder of het kantoor van gastouderbureau Tante Vroesh bezoekt ontvangt een waardebon, een leuke attentie en maakt kans op een prijs. Op de website www.tantevroesh.nl is te zien welke gastouders meedoen.

 

Lees meer: http://www.persbericht.nu/open-huis-bij-de-gastouder-thuis/#ixzz2Oe7fiROt

Terug naar overzicht

Delen: