Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreëren

Netwerkcafe voor werkzoekenden

Op donderdag 19 juni van 9:30 tot 11:30 vindt de kick-off plaats van het eerste netwerkcafé voor werkzoekenden in de Meermin van Zeewolde (Kerkplein 20). Dit netwerkcafé is bedoeld voor werkzoekenden die wonen in Zeewolde. Het is een initiatief van een werkzoekende zelf en wordt georganiseerd door Netwerk4you in samenwerking met Steunpunt Zeewolde/St. Wolderwelzijn.
 

Tijdens deze bijeenkomst kunt u mensen ontmoeten, ervaringen delen en zijn er diverse aanbiedingen vanuit professionals die u kunnen ondersteunen in uw zoektocht naar werk.


Het programma:
Na een korte introductie wordt gestart met speeddaten (Nicole Dirar-N-Events).

Daarna is er een mogelijkheid tot het doen van een CV-check (Reina Janssen-loopbaan professional) en u kunt tips krijgen m.b.t. persoonlijk presenteren (o.a. Corine Touw en Jacqueline Simon). Ook kunt u zich oriënteren op allerlei mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk (o.a. Marijke Bak van Steunpunt Zeewolde). Vrijwilligerswerk levert niet alleen anderen of uzelf iets op; het staat ook goed op uw CV. Dit alles onder het genot van een kopje koffie!

Na afloop ontvangt u een kortingsbon van René Tuinte. Bij René kunt u voor een leuk prijsje een mooie CV- of linkedInfoto laten maken. Interesse? De ruimte is beperkt en wij willen geen mensen teleurstellen. Aanmelden is prettig voor de organisatie en kan via netwerk4you@mail.com.

Oppas voor uw kind kan geregeld worden in de Eclips. Maar laat wel even per mail weten of u hier gebruik van wilt maken.

Graag tot 19 juni a.s.!

 

Terug naar overzicht

Delen: