Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreëren

In “Zonder Broek Aan” laat KLEUN mensen lachen om de lockdown

kleun.jpg Na bijna twee jaar van persco tot persco geleefd te hebben zijn de theaters eindelijk weer zonder restricties open.  Cabaretgroep KLEUN had al een tijd veel materiaal liggen, maar besloot ongeveer een jaar geleden alles samen te voegen in een voorstelling voor na de lockdown, als alle restricties er af waren. Luuk: “We vonden en vinden het belangrijk dat het theater een toegankelijke plek is voor iedereen.”

In de voorstelling “Zonder Broek Aan” geeft KLEUN een inkijkje in alle absurditeiten die een mens kan ervaren als het normale leven weg valt. Bizarre, humoristische sketches worden afgewisseld met strakke monologen. Corné: “Mensen laten lachen na een moeilijke tijd is makkelijk, maar mensen laten lachen over een moeilijke tijd is nog betrekkelijk ingewikkeld.”

Elize: “We willen vooral grappen maken en mensen een mooie avond bezorgen. Dat is al zo lang geleden.” Het mag duidelijk zijn: KLEUN heeft er zin in. Luuk en Corné, die vlak voor de lockdown onderdeel waren van hun eigen cabaret stuk “FOCUS”, zijn vastberaden om dit tot een nog groter succes te maken. Luuk: “Na de vele positieve reacties op “FOCUS”, hebben we het deze keer nog groter aangepakt: een professioneel decor, live muziek en een volledig verzorgde avond.”

“Zonder Broek Aan” speelt op vrijdag 27 mei in The Lux Zeewolde. Tickets zijn te bemachtigen via de link op de evenementenkalender op www.puurzeewolde.nl of via de Facebook pagina van KLEUN.

Terug naar overzicht

Delen: