Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreëren

Gemeentehuis Zeewolde moet werk opleveren

Het is de nieuwe gemeenteraad van Zeewolde mag zich buigen over de invulling van de renovatie van het gemeentehuis, zo heeft de gemeenteraad deze week bepaald.

 Wat Zeewolde Liberaal betreft wordt de renovatie geheel door bedrijven uit Zeewolde gedaan. Zo doende leveren de aanpassingen aan het gemeentehuis niet elders, maar in Zeewolde werk op.

 

Het dossier van de verbouwing van het gemeentehuis heeft een lang en roerig verleden waarin gesproken is over complete nieuwbouw tot aan een gemeentehuis op palen. Van al deze dure en prestigieuze plannen is bij de gewenste renovatie géén sprake meer. Deze is sober en doelmatig. Het zijn noodzakelijke aanpassingen die passen binnen de gemeentelijke begroting en die ervoor zorgen dat het gemeentehuis weer voldoet aan de eisen van deze tijd. “Zeewolde Liberaal wil dat de opdrachten voor de renovatie zo veel mogelijk worden uitgevoerd door Zeewolder ondernemingen”, zegt lijsttrekker Cees Steijger. “Met de renovatie van het gemeentehuis geeft de gemeente niet alleen inhoud aan goed werkgeverschap, maar stimuleert het gelijktijdig de lokale economie.”
 

Terug naar overzicht

Delen: