Home
Home
Menu
Zeewolde ruimte om te recreƫren

Aanmeldingen nominaties Flevopenning Innovatie tot 1 februari 2016 mogelijk

Tot maandag 1 februari 2016 kunnen bedrijven of ondernemers zich aanmelden of aangemeld worden voor de Flevopenning Meest Innovatieve Onderneming.

 De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury en hoofdjury. Voorzitter van de hoofdjury is Jan-Nico Appelman, gedeputeerde economische zaken va n Flevoland. Er zullen drie nominaties worden aangewezen, waarna op vrijdag 8 april 2016 tijdens het 12e Flevopenningen Ondernemersgala de winnaar bekend wordt gemaakt. De vorige editie ging de Flevopenning Innovatie naar Instral uit Lelystad.

Het Flevopenningen Ondernemersgala is op vrijdag 8 april 2016 te gast bij het Werkbedrijf Lelystad aan de Vaartweg 67 te Lelystad. De kaartverkoop voor dit grootse ondernemersgala is inmiddels gestart.
Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen.

De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol en innoverend zijn en die een economische betekenis hebben. Dit jaar worden ook bedrijven onderscheiden die uitzonderlijke prestaties leveren in het kader van de Participatiewet. Ook wordt de Windesheim Flevopenning voor het beste comakership weer uitgereikt.
De criteria voor de Flevopenning Meest Innovatieve onderneming staan op de website van de Flevopenningen:

Terug naar overzicht

Delen: