Home
Home
Menu
Vleesgerechten

Lauw warme duivenborst

Vorige Volgende

Kerstdiner voor 4 personen.
Ingrediƫnten :
  • 4 duivenborsten
  • zwartebessen siroop (cassis aanmaak siroop)
  • boter
  • toast
  • verse bieslook

Bereiding :
Bak de duivenborsten in boter goudbruin aan beide kanten in 2-3 minuten per kant. Haal de duivenborsten uit de boter en voeg een zelfde hoeveelheid zwartebessen siroop toe en naar smaak peper en zout. Kook de saus zachtjes wat in. Snij ondertussen de duivenborsten in dunne plakken en leg de stukken weer aaneen op het bord. Bestrooi ze met een beetje zout en vers gemalen peper. Voeg enkele lepels saus over en rond het gerecht en kleed het aan met stukjes bieslook van 5 cm. Leg tenslotte de toast in kleine stukken gesneden op de rand
 
Bereidingstijd is ca 15 minuten.
Delen:
 
Advertentie:
Farm Date