Home
Home
Menu
Harderbroek

Politiek Zeewolde


Leefbaar Zeewoldewww.leefbaarzeewolde.nl
 

Geen nieuwsfeed aanwezig

CDA Zeewolde
 • Gepost op 17-03-2018
  CDA lijst een goede afspiegeling van de inwoners van Zeewolde De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. is in volle gang. De lijst van kandidaten van de CDA toont in vergelijking net de overige partijen een goede afspiegeling te zijn van de inwoners van Zeewolde qua leeftijd.  De thema's zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2018
  Als "een molensteen die zwaar die het hart ligt" luid het spreekwoord;  Wat ligt Zeewoldenaren zwaar op het hart? wat is de grootste ergenis. Deel het met ons via email of Facebook. Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2017
  Met de benoeming van Egge Jan de Jonge als wethouder namens CDA en Christen Unie is Bouwe van der Weide toegetreden tot de gemeenteraad van Zeewolde. In overleg met Carla van Dongen - fractielid - is Bouwe per 12 juni tevens fractievoorzitter van het CDA. Het bestuur van CDA Zeewolde feliciteert Egge Jan, Carla en ... Verder lezen »

 ChristenUnie Zeewolde
 • Gepost op 01-11-2018
  Meneer de voorzitter, leden van de raad, In tegenstelling tot de vorige algemene beschouwingen die ik heb mogen houden wil ik deze keer beginnen met een toepasselijk Bijbelvers. Ik denk een vers dat veel mensen zullen kennen. Het luidt “wat u zaait, zal u oogsten”. Hoewel dit in de praktijk vaak ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-06-2018
  Vandaag is aan de pers het concept coalitieakkoord Zeewolde 2018-2022 genaamd 'Een schone toekomst' gepresenteerd. Het is een akkoord op hoofdlijnen van de partijen Leefbaar Zeewolde, VVD, CDA en de CU dat in goede harmonie tot stand is gekomen. 'Ik ben dankbaar dat wij de komende vier jaar deel uit ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-05-2018
  De fractie van ChristenUnie Zeewolde heeft unaniem besloten Ewout Suithoff voor te dragen als kandidaat wethouder. Hij kan tevens rekenen op het vertrouwen van de andere coalitiepartijen. Ewout woont met zijn gezin sinds 2000 in Zeewolde, is lid van de Evangelische Gemeente, heeft een commerciële achtergrond en is al jaren maatschappelijk ... Verder lezen »

 VVD Dronten

 PvdA Dronten GroenLinks Lelystad
 • Gepost op 04-11-2018
  Niet iedereen binnen de gemeente heeft het altijd even ruim als het aankomt op financiën. Eén van de posten die bewoners in ernstige geldproblemen laat raken is die van de zorg. Op 1 november 2018 kwam de gemeenteraad bij elkaar, en was het voor de PvdA/GroenLinks fractie het moment om ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-11-2018
  Onze bijdrage van 1 november 2018. De verkiezingen van dit voorjaar hebben Zeewolde geen veranderingen gebracht. De vorige coalitie koos er voor opnieuw met elkaar verder te gaan. Afspraken samengevat in een coalitieakkoord en aangevuld met een realisatie agenda. Wij vinden dat een bijzonder proces. Sober, zo constateren wij, er ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-06-2018
  Tijdens de raadsvergadering van 28 juni 2018 is in meerderheid besloten het voorbereidingskrediet renovatie/nieuwbouw sportcomplex Het Baken beschikbaar te stellen. Met dit besluit werd een bedrag beschikbaar gesteld van € 500.000,00 voor het opstellen van een bouwkundig ontwerp, inrichtingsplan, bestek inclusief technische adviezen. Naar de mening van de PvdA/GroenLinks een ... Verder lezen »

 D66 Lelystad D66 ZeewoldeGeen nieuwsfeed aanwezig 

 
Zeewolde Liberaal Zeewolde LiberaalGeen nieuwsfeed aanwezig